Bevar dine tænder sunde med hjælp fra din tandlæge i Aarhus

10 juli 2021
Astrid Pedersen

Du ved det udmærket godt: Du bør besøge din tandlæge mindst en gang om året. Det årlige eller halv årlige tandlæge besøg er en vigtig forudsætning for at kunne bevare tænderne smukke, sunde og stærke hele livet igennem.

Er det således flere år siden du sidst har været til tandlæge er det bare om at få bestilt tid. Og her kan du med fordel vælge en lokal tandlæge.

Hvem er TandlægeCenteret Clemens Torv?

TandlægeCenteret Clemens Torv er din tandlæge i Aarhus. Med central beliggenhed på Sankt Clemens Torv i Aarhus Midtby er TandlægeCenteret Clemens Torv nem at komme til uanset om du er med bus, til fods, på gåben eller i bil.

Klinikken er udrustet med såvel dygtige og veluddannede personaler i form af tandlæge, klinik assistenter og tandplejer som med det mest moderne tandlæge udstyr. Hos TandlægeCenteret Clemens Torv er du garanteret en på en og samme tid personlig og professionel tandbehandling som tager udgangspunkt i netop dine tænder og deres tilstand.

Der er ingen one size fits all løsninger hos TandlægeCenteret Clemens Torv som lægger stor ægt på at udføre alle undersøgelser grundigt og sørge for at du får en grundig rensning af tænder og tandkød i forbindelse med hver eneste besøg. Når du går til tandlæge hos TandlægeCenteret Clemens Torv en til to gange om året kan du være sikker på at der bliver taget god hånd om dine tænder.

TandlægeCenteret Clemens Torv lægger især vægt på det forebyggende arbejde. Du kan således få den mest kvalificerede rådgivning omkring mund hygiejne hos TandlægeCenteret Clemens Torv. Og skulle der vise sig at være ansatser til lidelser eller dårligdomme i dine tænder vil TandlægeCenteret Clemens Torv sørge for at en forebyggende behandlings plan bliver sat i værk med det samme.

Du kan booke tid til en indledende konsultation hos TandlægeCenteret Clemens Torv på hjemmesiden https://clemenstand.dk/ 

Flere Nyheder