Boligadvokat Henrik Baastrand fra Hviid Advokater – et sikkert valg!

24 januar 2017
Astrid Pedersen

De fleste mennesker kommer på et tidspunkt i deres liv ud for at skulle anskaffe sig fast ejendom. I den moderne verden er boligmarkedet en sand jungle af regler, regulationer, og vanskeligt gennemskuelig lovgivning. Samtidig er der mange faldgruber: Man kan risikere at blive snydt så vandet driver – især hvis man står som køber og er uforberedt på de vilkår, der gør sig gældende ved en bolighandel. 

I følge de gældende regler på området – ejendomsmæglerloven af 1. januar 2014 – er det nemlig ikke tilladt for en professionel rådgiver at vejlede og repræsentere begge sider ved en bolighandel. Dette betyder i praksis, at da ejendomsmæglerens provision bliver udbetalt pr salg, vil han eller hun være mere tilbøjelig til at være “sælgers mand”, og har ikke nødvendigvis dine bedste interesser for øje. Ejendomsmægleren vil ikke have interesse i at udpege fejl og mangler ved købsaftalen, skødet, eller selve lejligheden eller ejendommen for dig. Derfor er det en god idé at have en dygtig go erfaren boligadvokat tilkoblet en bolighandel, når du står og skal købe. Uanset om du er førstegangskøber eller har flere ejerboliger på bagen, vile det være en fordel for dig at have en kompetent sparring partner, som kan hjælpe dig med de mest vigtige dele af din bolighandel. Det er jo ikke småpenge, det handler om – og samtidig er boligkøb en stor og meget følsom beslutning. 

Når du skriver under på en købsaftale, skriver du nemlig samtidig under på, at du er blevet vejledt om vigtigheden af en boligadvokat. Derfor er du rigtig dårligt stillet, hvis du efterfølgende har klagemål vedrørende ejendommen, såfremt du ikke har fulgt vejledningen og rådført dig med en boligadvokat. En dygtig boligadvokat kan vise sig at være et virkelig godt aktiv – du kan undgå mange ærgelser og økonomiske tab, hvis du på forhånd allierer dig med en boligadvokat. din boligadvokat handler – i modsætning til ejendomsmægleren – 100% ud fra dine interesser, og er ikke ude på at snyde dig. 

Hos Hviid Advokater tilbyder vi juridisk vejledning og bistand i forbindelse med boligkøb. Vores meget dygtige og erfarne ekspert i juridiske forhold vedrørende køb og salg af fast ejendom hedder Henrik Baastrand, og han har været i spillet i flere årtier. Med al den erfaring på bagen kan vi love dig, at du vil få grundig vejledning og rådgivning omkring dit boligkøb. 

Henrik kan for eksempel hjælpe dig med gennemsyn af salgsopstilling, vurdering af din månedlige boligudgift med udgangspunkt i forskellige låntyper, gennemlæsning af samtlige dokumenter, som har relevans for boligen (tilstandsrapport, miljø- og lokalplaner, tinglyste servitutter og udgiftskrævende beslutninger i ejerforeningen og lignende). Mød Henrik her, og hør hvad han kan gøre for dig: https://www.youtube.com/watch?v=rhRh-VSNbcs

Flere nyheder