Boligadvokat med fokus på dine interesser

27 januar 2017
Amalie

Hviid Advokater er et advokatfirma med enorm erfaring, blandt andet indenfor rådgivning i forbindelse med boligkøb og -salg. Hviid Advokaters team af boligadvokater har hjulpet tusindvis af danskere til at få købt deres drømmehjem gennem en fair aftale præget af stor professionalisme. Hviid Advokater er et landsdækkende firma, der er klar til at rådgive uanset, hvor du søger bolig, og hvor du kommer fra. Søger du efter boligadvokater i Odense, er Hviid Advokater det oplagte bud på din vej til en sikker handel, hvor du kan stole trygt på, at dine interesser varetages på bedste vis og med den største respekt for din boligdrøm. 

Uanset, om du først nu er så småt i gang med at søge efter bolig, eller om du står midt i en handel og har brug for hurtig og effektiv hjælp, er Hviid Advokater altid din garanti for den bedste service. Vi er uvildige, hvilket betyder, at vi er et hundrede procent på din side – et hundrede procent af tiden. Vi varetager altså dine – og kun dine – interesser, og er ikke interesserede i at få dig til at indgå i ufordelagtige handler for vores egen vindings skyld. Det samme kan desværre ikke siges for alle andre parter i en bolighandel, hvilket ikke alle er klar over, før de påbegynder handlen. Vidste du eksempelvis, at en ejendomsmægler kun må rådgive én part i handlen – nemlig sælger? Og at man som køber automatisk skriver under på, at man er blevet rådgivet i købet? Man kan som køber derfor ende i en uheldig situation, hvis man skriver under på dette uden, at det er tilfældet, hvorefter man opdager noget i aftalen, som en boligadvokat ville have opdaget før underskriften og have forhindret, at man gik ind til. Det er altså vigtigt at sørge for professionel hjælp – optimalt set fra første færd, men alternativt fra det tidspunkt i handlen, hvor man kommer til kort i forhold til de mange juridiske aspekter og aftaler, der optimalt set skal gennemses af en med stor erfaring inden for området.

En sådan erfaren vejleder kan du få et opkald fra inden for 15 minutter, når du kontakter Hviid Advokater gennem vores hjemmeside. Din første samtale er ganske gratis, og tjener det formål, at du får en større kendskab til Hviids boligadvokaters team, og præcis, hvordan de kan hjælpe dig med komplicerede processer såsom dokumentgennemgang og -godkendelse, refusionsopgørelse og skødeskrivning. Vi vil derefter fokusere vores energi på at få den fulde kendskab til din sag, og dermed finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe lige netop dig. Et såkaldt advokatforbehold i købsaftalen er dit første skridt til en retfærdig handel i samarbejde med os, og vil være det første, vi vil fokusere på. Efter den første samtale tilbyder vi vejledning til en fast og fair pris. Du ved altid, hvor du har os – og at vi har dine interesser som vores fokus. 

Flere nyheder