Book en kaffevogn i Nordjylland

30 oktober 2020
Astrid Pedersen

Kender du de små, søde kaffevogne og kaffeknallert som ofte tager opstilling på befærdede pladser, ved stationer eller foran arbejdspladser? Og vidste du, at du faktisk kan leje sådan én?

Hvornår skal jeg leje en kaffevogn eller en kaffeknallert?

Der kan være mange gode grunde til at leje en kaffevogn som kan servicere eksempelvis gæster til din fest eller deltagere ved dit arrangement. Først og fremmest er du med en mobil kaffebar 100% sikker på at kaffen serveres friskbrygget og varm, og ikke stammer fra en termokande. Og så aflaster du samtidig dit kantine eller cafeteria personale, som sikkert har travlt nok med andre gøremål uden at skulle brygge kaffe til mange mennesker.

Hvor kan jeg leje en kaffevogn eller en kaffeknallert i Nordjylland?

Er du bosiddende i den nordligste del af Danmark, eller har din virksomhed beliggenhed i Århus, Silkeborg, Randers, Herning, Holstebro, Skive, Viborg eller Aalborg? Så kan du altid kontakte Kaffeexpressen for et tilbud på en kaffevogn eller en kaffeknallert til dit arrangement.

Kaffeexpressen er en hastigt voksende virksomhed som har specialiseret sig i friskbrygget kaffe, serveret fra ombyggede kabine scootere – de såkaldte kaffeknallerter. Kaffeknallerter og kaffevogne fra Kaffeexpressen er altid bemandet af dygtige og smilende baristaer som står parat til at servere lækker kaffe fra de bedste producenter for dine kunder eller gæster.

Hos Kaffeexpressen anvendes udelukkende de bedste økologiske og bæredygtigt producerede kaffebønner til fremstilling af velsmagende kaffe. Du kan få kaffe i alle varianter – espresso, americano, macchiato, cortado eller en helt almindelig caffe latte – hos en Kaffeexpressen kaffeknallert. Du kan tilmed bestille te eller kakao som følger samme principper. Og drikken er selvfølgelig serveret i en kop eller i et krus fremstillet af genanvendelige og naturligt nedbrydelige materialer.

Lej en kaffevogn i Nordjylland hos Kaffeexpressen – læs meget mere på kaffeexpressen.dk

Flere Nyheder