Få de bedste tilbud på Catrol motorolie og kølervæske hos Landberg.dk

24 november 2017
admin
Få de bedste tilbud på Catrol motorolie og kølervæske hos Landberg.dk

Som bilejer skal du huske at skifte olie på bilen med jævne mellemrum, så du ikke risikerer motorstop. En tommelfingerregel siger, at du bør tjekke oliestanden, hver gang du har kørt 1.000-2.000 km. Det er vigtigt, at du anvender den type motorolie, som passer til bilmærket, og du kan finde oplysningerne i bilens instruktionsbog. Når du løbende sørger for at skifte olie på bilen, så forlænger du bilens levetid markant. Ud over olie, så er det vigtigt at tjekke, om bilen trænger til nye kølervæske. Hvad enten du skal købe olie eller kølervæske til bilen, så er det en fordel at vælge god kvalitet. Et af de bedste mærker på markedet er Castrol motorolie og kølervæske, og du finder begge dele til billige priser hos Landberg.dk, som er specialiseret i salg af reservedele og vedligeholdelsesprodukter til biler.

Effektiv Castrol motorolie og kølervæske er godt for miljøet og din pengepung

Hos Landberg.dk kan du vælge mellem forskellige typer af Castrol 5W-30 motorolier, som smører og beskytter din bil mod slitage. Når du anvender Castrol motorolie, kan du være sikker på, at bilmotoren yder det optimale under kørslen. Motoren forbruger mindre brændstof, når du anvender Castrol motorolie, og dermed forurener den mindre, hvilket er godt for miljøet og for dig, som sparer penge. Du finder også kølervæske i webshoppen, og der kan du f.eks. vælge Castrol Radiocool SF, som effektivt køler din motor, og som egner sig til mange typer af køretøjer med diesel- eller benzinmotorer.

Prismatch og hurtig levering

Hvis du er i tvivl om, hvilken type motorolie eller kølervæske, du skal bruge, så kan du anvende den smarte nummerplade-søgefunktion på Landberg.dk Du kan også få professionel vejledning af personalet, for hos Landberg.dk yder de altid en rigtig god kundeservice. Det er nemt at handle online i webshoppen, hvilket du kan gøre døgnet rundt, og du får dine varer leveret fra dag til dag. Hvis du handler for mere end 600 kr., er fragten gratis, og med de billige priser hos https://landberg.dk/olie-og-kemi, kan det godt betale sig at købe større mængder af motorolie eller kølervæske ad gangen.

Flere nyheder