Få det bedste logo design til din virksomhed

23 februar 2020
Astrid Pedersen
Få det bedste logo design til din virksomhed

Når du som nystartet virksomheds ejer skal i gang med at markedsføre firmaets produkter og ydelser, bør du som noget af det første sørge for, at logoet er på plads. Et vel designet firma logo er en essentiel del af virksomhedens branding strategi – og derfor bør du aldrig overlade logo design til tilfældighederne. Du bør altid sørge for at alliere dig med et bureau, som kan levere et helstøbt logo design, som du kan have glæde af i mange år.

Hvorfor kan jeg ikke bare selv designe mit firma logo?

Det er klart, at du som ejer og stifter af en virksomhed selvfølgelig ønsker at have en vis indflydelse på logoet. Det er trods alt dit firma – og du har sikkert idéer til hvorledes dets grafiske og visuelle udtryk skal designes. Men hvis du ikke har de helt store grafiske evner, eller erfaring med at anvende de rette værktøjer til logo design, er det langt fra sikkert at du vil kunne opnå et anvendeligt resultat.

Der er meget mere i logo design end tilfældige kruseduller på et stykke papir. Vejen fra skitse til funktionelt firma logo kan godt være lang, og kræve en del iterationer og udkast. Og skal logoet kunne fungere i mange sammenhænge såvel på tryksager som digitalt, bør du overlade opgaven med logo design til en professionel grafiker eller grafisk designer.

Dette betyder selvfølgelig ikke, at du nødvendigvis skal slippe tøjlerne helt. En dygtig designer vil altid lade dig få mere end et enkelt ord indført, når det kommer til logo design. Måske har du idéer til dit nye logo, som du gerne ser udført. Her kan designeren være til stor hjælp, når det handler om at få omsat dine kruseduller til et velfungerende og anvendeligt firma logo.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud på udfærdigelse af logo design, på Logoshop.dk

Flere Nyheder