Finansier køb af ny bil med en smart bil lån

04 september 2019
Astrid Pedersen
Finansier køb af ny bil med en smart bil lån

Går du i tanker om køb af bil – måske din allerførste bil, eller som erstatning for den gamle – har du sikkert både overvejet en brugt bil. De høje priser på nye biler i Danmark, som primært skyldes høje skatter og afgifter, kan sagtens virke afskrækkende. Men ser man bort fra den høje engangs udgift, er der faktisk stort set kun fordele ved at vælge en ny bil frem for en brugt.

Højere sikkerhed og komfort

Køber du en gammel, brugt bil, har du reelt ikke en chance for at vide, hvilke dele der er mest slidt – og hvor slidte, de egentlig er. Dette betyder, at den gamle bil kan stå af på tidspunkter og steder, hvor det er højst ubelejligt, for eksempel midt på motorvejen, eller om morgenen når du skal af sted på arbejde. Med en brugt bil får du, sagt på en anden måde, ikke nogen særligt god sikkerhed og tryghed på vejen. Og man vil jo gerne kunne sætte sig selv og sin familie ind i bilen uden at skulle bede en stille bøn til de højere magter om at bevare bilen i eet stykke.

Med en ny bil er du nærmest 100% sikker på, at bilen holder i flere år uden at skulle på værksted konstant. Samtidig gør moderne teknologiske features og elektroniske gadgets det meget sjovere – og en del mere trygt og sikkert – at køre rundt i en fabriksny bil.

Bedre brændstoføkonomi

Dertil kommer, at du kan spare en ikke uvæsentlig omkostning i forbindelse med benzin eller diesel, Nyere motorer er nemlig mere energi effektive end de gamle og slidt af slagsen. Dette betyder samtidig, at de grønne afgifter for din bil falder – og at du kan bryste dig af en mere miljø og klima venlig profil. Du kan finansiere din nye bil med et bil lån fra Ikano Bank.

Flere Nyheder