Find den bedste psykoterapeut på Frederiksberg

29 oktober 2020
Astrid Pedersen

Hvis du føler, at du hænger fast i gamle og ikke videre formålstjenlige mønstre, og har du brug for hjælp til at bryde ud, kan det være en god idé at opsøge en psykoterapeut.

Bør jeg gå til psykoterapeut?

Der kan være mange gode grunde til at gå til psykoterapeut – især hvis du føler det er svært at komme videre på egen hånd. Der er ingen der siger at du skal have en læge henvisning, en diagnose eller en mental lidelse for at gå til psykoterapeut.

Du kan sagtens have glæde af opbyggelige og inspirerende samtaler med en psykoterapeut hvis du ønsker mere selvværd eller er i gang med et selvudviklings projekt. Det kan for eksempel være i forbindelse med et vægt tab eller en generel livsstils ændring, hvor du ønsker at ændre på uhensigtsmæssige tanke og handle mønstre i din hverdag.

Du kan også med fordel benytte en psykoterapeut som coach eller sparring partner hvis du ønsker at udvikle sider af dig selv som har svært ved at se dagens lys på grund af eksisterende overbevisninger. Eller du kan få hjælp til at gennemleve stor sorg – for eksempel i forbindelse med et dødsfald eller en skilsmisse.

En psykoterapeut kan også hjælpe dig hvis du er sygemeldt med stress og gerne vil benytte restitutions tiden til at arbejde med dine personlige grænser og indre dynamikker. Faktisk vil et psykoterapi forløb kunne hjælpe dig til at opnå en dybere indsigt i de mekanismer som førte til stress tilstanden, og dermed gøre dig i stand til at undgå disse i fremtiden. På den måde får du det maksimale ud af dine psykoterapeut sessioner. Og derfor er et psykoterapi forløb aldrig spildt.

Din lokale psykoterapeut på Frederiksberg hedder Camilla Wisøfeldt. Du kan bestille tid til en konsultation via Camilla Wisøfeldts hjemmeside camillaw.dk

Flere Nyheder