Find din nye kiropraktor på Frederiksberg

04 juni 2021
Astrid Pedersen

Hvis du lider af stivhed og smertefulde spændinger i din krop, kan du overveje at prøve en kiropraktorbehandling. Og er du bosiddende på Frederiksberg kan du med fordel vælge Kiropraktisk Klinik ved Geoffrey B. Dauscha.

Hvem er Kiropraktisk Klinik?

Kiropraktisk Klinik er en hyggelig kiropraktor praksis som har til huse centralt på Gammel Kongevej midt i det centrale Frederiksberg.

I Kiropraktisk Klinik finder du Geoffrey B. Dauscha som igennem fem årtier har arbejdet som kiropraktor. Geoffrey B. Dauscha er uddannet fra Canadian Memorial Chiropractic College i Toronto, Canada i i 1973 og har praktiseret kiropraktik lige siden.

Således har Geoffrey B. Dauscha et ganske solidt såvel teoretisk som erfaringsmæssigt fundament inden for sit fagområde. Og det er sikkert at sige at du er i trygge og sikre hænder hos Geoffrey B. Dauscha.

Hvordan kan Geoffrey B. Dauscha fra Kiropraktisk Klinik hjælpe mig?

Hos Kiropraktisk Klinik behandles alle former for problemer og lidelser som hidrører fr kroppens bevæge apparat og fra rygsøjlen.

Når du tilmelder dig som patient hos Kiropraktisk Klinik vil du først og fremmest gennemgå en grundig udredning med tilhørende forundersøgelse. Geoffrey B. Dauscha vil foretage en vurdering af de funktionelle mekaniske forhold i din rygsøjle og omkring bækkenet samt andre relevante led afhængig af din lidelse.

Det kan for eksempel dreje sig om fodleddet, hofteleddet skulderleddet eller håndleddet. Undersøgelsen vil også omfatte en vurdering af eventuelle spændings tilstande i brystkassen, mellem ribbenene og i bugvæggen.

Der ud over vil din afvikling af almindelig gang samt eventuel manglende bevægelighed eller funktionalitet i dine arme og ben også blive underkastet en vurdering. Og sluttelig vil Geoffrey B. Dauscha foretage en neurologisk undersøgelse med henblik på vurdering af eventuel nerve involvering.

Du kan læse mere om Kiropraktisk Klinik på klinikkens hjemmeside dauscha-kiropraktor.dk hvor du også kan booke tid til en indledende undersøgelse.

Flere Nyheder