Find dit lokale malerfirma i Hasseris

04 maj 2021
Astrid Pedersen

Har du netop erhvervet dig en lejlighed eller et hus i Hasseris, og skal boligen sættes flot i stand før indflytning? Så bør du tage kontakt til den lokale maler, som helt sikkert vil kunne hjælpe dig med at løse denne opgave.

Hvorfor ikke bare selv male vægge, lofter og indvendigt træværk?

Du kan selvfølgelig godt selv forestå indvendig maling af din egen bolig. Du skal blot belave dig på at skulle sætte mange dage – måske endda uger – af til dette projekt afhængig af væggenes, lofternes og træværkets tilstand og beskaffenhed. Malerarbejde er ikke nogen nem tjans, men tvært imod en både tidskrævende og slidsom opgave.

Dertil kommer at det så langt fra er gratis selv at male sin bolig. Du tænker måske at du sparer en formue ved at droppe maleren og selv svinge malerrulle og pensel. Men her skal du tænke på at et godt stykke malerarbejde består af andet og mere end blot at smøre maling ud over væggene.

Denne del er faktisk det mindste af opgaven. Især hvis der sidder gammelt tapet eller væv på væggene, og pudset inden under er i dårlig stand. Så vil du nemlig skulle ud i reparation af puds, måske opsætning af filt, eller i yderste konsekvens fuldspartling af alle vægge. Og her er det altså smart at have en dygtig maler med et rutineret håndelag på opgaven.

Find den bedste maler i Hasseris

Leder du således efter en maler eller et malerfirma i Hasseris kan du med fordel vælge den lokale afdeling af Suldrup Malerforretning. Med hjælp fra Suldrup Malerforretning vil du med sikkerhed kunne opnå det flotteste og mest holdbare resultat af dit malerarbejde. Og det til priser som hører til blandt de laveste på markedet.

Du kan læse mere, og kontakte Suldrup Malerforretning direkte, via virksomhedens hjemmeside suldrupmalerforretning.dk.

Flere Nyheder