Flotte og farverige Colombia byder både på natur, kultur og lækre strande

17 maj 2017
Emilie Jacobsen

Hvis du gerne vil til et land, hvor du kan opleve en anden kultur, rigtig flot natur og strande, der er som taget ud af en Lotto reklame, er det en god ide, at du vender næsen mod Colombia. Landet har i mange år haft et dårligt ry, men er nu et godt og sikkert land at rejse i som udlænding. Det er der dog heldigvis ikke alt for mange, der har fået øjnene op for endnu. Du kan derfor få landet mere for dig selv i forhold til mange andre steder i Sydamerika. 

Hvis du gerne vil have et rejsebureau i ryggen, når du er ude at rejse, kan du med fordel kontakte Jesper Hannibal rejser. De har i mange år arrangeret Colombia rejser og kan derfor give dig den sikkerhed og tryghed, som du har brug for, når du skal ud at rejse. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. 

Jesper Hannibal rejser har flere forskellige rejser til Colombia. En af dem er Colombias højdepunkter, hvor du bruger 14 dage i landet. Det er nok tid til at opleve en stor del af de highlights, der er. Du starter i hovedstaden Bogota og tager derfra til kafferegionen Armenia. Der kommer du selvfølgelig ud at se en kaffefarm, men kommer også ud at se en sommerfuglefarm. Rejsen slutter på øen Isla Macura, hvor du kan nyde de lækre hvide sandstrande. 

Rejsebureauet har flere færdige ture, som de kan tilbyde dig at tage med på. Hvis du gerne vil have skræddersyet en rejse til Colombia, kan de også stå for det. Det kan være, at I er en gruppe venner, der gerne vil opleve landet sammen, og at I har nogle helt særlige ønsker til, hvad I gerne vil se. Det kan derfor være en god mulighed for jer at få skræddersyet en tur. 

Flere nyheder