Hop ud i det! – Lej en hoppeborg hos Sjov & Lej

19 marts 2017
Maria Andersen

Skal du stå for en event, hvor der skal være sjov og leg for små eller store? Aktiviteter, der underholder og aktiverer, men uden at koste en formue? Så bør du kigge på udvalget af hoppeborge hos Sjov og lej. Dette firma udlejer over 20 forskellige hoppeborge og ofte blot til 800,- kr. for et døgn. Skal der være fest i fritidshjemmet, på skolen, børnefødselsdag, firmafest eller et sportsarrangement, så er det helt oplagt at aktivere med de festlige og fysisk stimulerende hoppeborge. For ganske få penge kan de underholde rigtig mange mennesker, og Sjov & Lej udlejer kun hoppeborge af den bedste kvalitet, der både er synede, godkendte og ansvarsforsikrede.

Hoppeborge med vidt forskellige temaer og muligheder

En hoppeborg er ikke bare en hoppeborg. Der findes mange forskellige former, faconer og aktivitetsmuligheder i udvalget af hoppeborge. Du kan fx få hoppeborge med forhindringsbaner, klatrepryramider og rutsjebaner. Nogle af hoppeborgene er også designet til de helt små eller har modsat plads til rigtig mange større børn eller voksne. Derudover er der vidt forskellige temaer såsom farmer, western, pirat, gladiator, jungle, Spiderman, jul og mange flere. Der er virkelig noget for enhver smag. Det drejer sig simpelthen bare om at leje den hoppeborg, der passer bedst til målgruppen og omgivelserne. Er du i tvivl om hvilken hoppeborg, der vil passe bedst til dit arrangement, skal du endelig spørge personalet hos Sjov & Lej til råds. De vil hellere end gerne hjælpe.

Hele underholdningsløsninger – inklusive mad og drikkevarer

Hos Sjov & Lej kan du også leje slushice-, popcorn-, candyfloss,- softicemaskiner og meget andet, så der er snacks, mad og drikkevarer til både børn og voksne. Sjov & Lej har også mange andre underholdningsprodukter end hoppeborge og kan bygge et helt entertainmentlandskab, hvis du har brug for det. Du kan leje en hel pakkeløsning af underholdning, mad og drikkevarer. Du opfordres til at kigge på firmaets hjemmeside og undersøg de mange fantastiske muligheder. 

Handels- og lejebetingelser

Som nævnt er priserne meget rimelige. En del hoppeborge kan lejes for 800,- kr. i et døgn og for 1200,- kr. i to døgn. Det er billigt, når man tager i betragtning, hvor mange der kan nå at more sig på sådan en hoppeborg i det tidsrum. Når du har fundet den hoppeborg, du kunne tænke dig at leje, så tjek pris- og lejebetingelser. Har du spørgsmål til lejen af den udvalgte hoppeborg, er du meget velkommen til at kontakte den hjælpsomme kundeservice hos Sjov & Lej.  

 

 

 

Flere nyheder