Hvad gør man med Frederik IX smykker, når de skal gå i arv

24 august 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er noget virkelig flot over sådan nogle Frederik IX smykker, og det kan have været ens drøm gennem mange, mange år, at man bare kunne komme til at eje et enkelt smykke af dette mærke.

Måske drømmer man om at komme til så mange penge, at man til sidst kan ende med at købe flere af disse smykker fra Frederik IX, fordi det er så svært at vælge, at da man bare skulle vælge et enkelt smykke, så tog det virkelig lang tid at tage den beslutning.

Man kan i hvert fald se, at når du ønsker dig noget til fødselsdag, jul eller tilsvarende, så er der Frederik IX smykker øverst på ønskelisten, og folk slår sig da også sammen for at kunne købe den slags smykker til dig, når det nu er dit højeste ønske at eje den slags.

Frederik IX smykker

Der er nogle muligheder med Frederik IX smykker som arvestykker

Du elsker også at gå med de smykker, at du virkelig skal begrænse dig, så de ikke bliver slidt, eller du ender med at tabe dem på en bytur, for de er trods alt en del penge værd – og de stiger formentlig udelukkende i værdi.

I hvert fald du på ingen måde intentioner om at skulle af med de smykker på noget som helst tidspunkt, så du tænker også, at du kan gøre en tjeneste for den næste generation i din familie, at de kan arve dem.

Du ved godt, at de smykker sælger dem, men hellere det, end at de går til spilde efter din død.

Så er det bare med at opbevare dem et sikkert sted i hjemmet, i en bankboks eller lignende, og så skal du huske at testamentere smykker til dem, der kommer efter dig, så de kan få gavn af smykkerne på den ene eller anden måde.

Flere Nyheder