Hvad man de tilbyde af drikkevarer hos Sluk tørsten?

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Sluk tørsten er et formidabelt foretagende, som til fulde lever op til deres navn.

For man kan vitterligt finde noget her, som alle kan lide, da de ligger inde med vand som minimum, og det skal vi alle jo have at drikke, hvis vi skal overleve.

De er leverandører af større partier af drikkevarer til virksomheder, din bar, forskellige caféer og mange andre, som der har brug for større drikkepartier ad flere omgange, så man altid har rigeligt at gøre godt med.

Som regel kan de drikkevarer jo holde sig længe, hvis man opbevarer dem kløgtigt, men selvfølgelig kommer det an på, hvad kunderne eller brugerne foretrækker af benytte sig af, og så kan man altid justere det derefter, så man ved, hvad man skal købe ind næste gang.

Men det er stort set garanti for, at du kan finde det hos Sluk tørsten, og hvis de ikke ligger inde med det præcist ønskede produkt, så har de i hvert fald et tilsvarende produkt, som der er stort set lige så godt – og måske oplever du, at det faktisk er bedre, end hvad du er vant til!

sluk tørsten

Sluk tørsten vil have noget for alle personer

Som et lille udvalg kan det nævnes, at man hos Sluk tørsten kan finde almindeligt vand, sodavand, kildevand, juice, men også alkohol som champagne, vodka, rom og ikke mindst øl.

Her er der mange velkendte brands, så folk, der er vanedyr, kan gå efter det, som de kender, men der er også noget til dem, der gerne vil prøve noget nyt, hvilket måske kunne komme på tale, hvis det her er drikkevarer til et arrangement, hvor der er gratis udvalg såsom en firmafest.

Der kommer ikke til at være nogle, der går tørstige fra et arrangement, som Sluk tørsten har leveret varerne til – så er det i hvert fald ens egen skyld.

Flere Nyheder