Hvad taler for et PowerApps kursus i København?

30 april 2021
Cecilie Mortensen

Sidder du i en virksomhed, hvor der løbende er behov for at udvikle apps, som kan bruges internt? Så kan et PowerApps kursus i København måske være noget så relevant for de medarbejdere, som sidder med app-delen. Der er nemlig en række fordele ved, at du fra tid til anden tænker kurser ind i dine medarbejderes arbejdsgang. 

Fordelene ved et PowerApps kursus i København

Der er flere forskellige ting, der taler for et PowerApps kursus i København. Lad os derfor starte med at fremhæve nogle af de ting, du i hvert fald skal kende til. 

Dine medarbejdere bliver styrket i brugen af PowerApps

En af de ting som klart taler for et PowerApps kursus er, at dine medarbejdere kan styrkes i brugen af programmet. Det betyder selvfølgelig også, at de kan blive endnu dygtigere til at udvikle og forbedre de apps, som I skal bruge internt – f.eks. når arbejdspladsen skal have adgang til eget data. 

Det at blive styrket i brugen af PowerApps kan også betyde, at dine medarbejdere kan komme til at udføre deres arbejde endnu mere effektivt end tidligere, fordi de får nye redskaber, som de kan tage i brug. 

Der er mulighed for løbende udvikling

Noget andet der skal fremhæves ved PowerApps kurser er, at de findes på forskellige niveauer. Det betyder to ting. For det første kan dine medarbejdere tilmelde sig de kurser, som svarer til deres erfaring og kompetencer. For det andet betyder det, at arbejdspladsen løbende kan komme på nye kurser, når tiden er inde til at lære endnu mere omkring brugen af PowerApps. 

Find dit PowerApps kursus i København 

Hvis du holder til i København eller omegn, så er mulighederne ekstra gode for at komme på PowerApps kurser. Her finder du nemlig 4D, som er blandt de kursusvirksomheder, hvor du kan forvente et godt og lærerigt forløb.

Flere Nyheder