Hvorfor ikke afprøve et abonnement på en vinduespudser i Lyngby?

26 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Dette her gælder både for almindelige personer i deres private hjem, men det gælder i høj grad også dem, som der har erhvervsbygninger med mange eller få vinduer, som de gerne vil have gjort rene.

Hvis du jo har en butik med et udstillingsvindue for eksempel, så kan du jo have nok så spændende varer og tilbud at vise frem, men hvis førstehåndsindtrykket er, at vinduerne er snavsede, så finder kunderne nok et andet sted at handle fra.

Og man kan som butiksindehaver have for travlt med selv at få vasket de ruder; det er derfor her, at du bør får en ferm vinduespudser til at klare det for dig.

Men man kan jo have for travlt i det daglige med at drive ens forretning, at man ikke lige husker, at man skal have vinduespudseren forbi hver gang; derfor bør man tegne et abonnement på sådan en, så man ikke skal tænke over, hvor længe siden det er sidst, at vinduespudseren var her.

Få besøg af vinduespudseren fra Lyngby, når vinduerne trænger

Skulle det måske ikke lige passe med det vanlige interval for vinduespudserens besøg, så kan man altid tilpasse det næste besøg, så det passer dig bedre.

Dette kan man både gøre i det private og det erhvervsmæssige.

For man kan derhjemme have et hus med mange vinduer, som der skal gøres rene, men man har generelt så meget andet at se til i Lyngby og omegn, at man ikke får det gjort.

Men derfor vil man jo gerne nyde nogle pæne og rene vinduer, som der både skinner, sender lyset stråler ind, og som man kan kigge igennem.

Om man har flere etager med vinduer, så skal vinduespudseren nok klare opgaven for dig, og du kan altid bestemme, hvor mange af vinduerne der skal pudses, hvis nu nogle skal fravælges eller vælges til ved en pudseomgang.

Læs mere om en abonnementsordning her: https://www.egedal-vinduespudser.dk/ 

Flere Nyheder