Kom til FVU digital undervisning i Randers

17 juni 2021
Johanne Hansen

Det er aldrig for sent at blive for gammel

Trænger du til at blive bedre til dansk eller engelsk? Jamen så frygt ej. Hjælpen er nær. Måske tænker du, arh come on, det er da ikke det værd. Men det er det. Uanset alder, bliver man aldrig for gammel til at prøve noget nyt, og derfor kan du altid give ny viden et ordentligt skud øvelse. 

Måske tænker du, jamen i hvilken sammenhæng skulle jeg så gøre det? For når man er voksen, på fuldtid og har tre børn, kan det godt være utroligt svært at se tingene for sig. For eksempel kan det være svært at se, hvornår man lige skal kunne gøre det. 

Men voksen kurser bør altså ikke undervurderes og er uden tvivl kommet for at blive. På den måde behøves man ikke at starte på en helt ny uddannelse, man kan tværtimod bare tage et kursus over et par gange og dermed opnå den form for ekstra undervisning, man har behov for. 

Tag undervisning og bliv en del fællesskabet

Der er også mange steder kommunalt, som sørger for at lave flere aktiviter til voksne, hvor man samtidigt kan danne sig et socialt forum. Mange unge og voksne går nemlig og føler sig ensomme og især i forbindelse med Corona, er det gået op for os, hvor meget vi egentligt har brug for hinanden og sociale kontekster. 

I mange år har der primært været fokus på den yngre målgruppe men i takt med corona, er vi blevet mere opmærksomme på problemet, som en mere normal ting. Af samme årsag kan du formentligt finde en masse tilbud, der også giver dig adgang til klubbers andre fordele, sammen med dets medlemmer. 

Det giver dig en fornemmelse af, at føle sig som en del af noget, og giver dig også en fornemmelse af at høre til de forskellige steder. 

Flere Nyheder