Oplagt polterabendaktivitet: cocktailkursus med alt inkluderet

06 april 2021
Simone B

Bliv rystet sammen til polterabend

At arrangere og afholde et polterabend er både en sjov og udfordrende opgave. Det er næppe alle deltagere, der på forhånd kender hinanden, og alle har sikkert forskellige interesser og ønsker for dagen. Ikke mindst skal dagens aktiviteter naturligvis falde i den kommende brud eller goms smag. For at alle kan lære hinanden lidt bedre at kende inden brylluppet (og resten af polterabenddagen), er det oplagt med en aktivitet, der ryster jer lidt sammen. 

Til et cocktailkursus får I i bogstaveligste forstand mulighed for at ryste en masse cocktails sammen, mens I lærer hinanden bedre at kende. Alle kan være med til et cocktailkursus, og med nogle af byens bedste og mest erfarne bartendere som læremestre, kan enhver lære at lave en lækker cocktail. I Got Spirit tilbyder sjove og skarpe cocktailkurser med alt inkluderet i prisen til din polterabend. I hvert kursus er hele fire cocktails inkluderet. Bartenderen medbringer alt, I behøver, herunder Superpremium spiritus, glas, pynt og is. 

Cocktailkursus hvor og hvornår det passer jer!

I Got Spirit stiller op til cocktailkursus alle ugens dage mellem 9 og 24, og de gør det, lige hvor det passer jer. De tager alt deres grej med igen, når I er færdige, så I overlader altså blot oprydningen til bartenderen, mens I rykker videre til dagens næste aktivitet.  

I løbet af de 1-2 timer et kursus varer, lærer I at lave fire forskellige cocktails, som I selvfølgelig har rig mulighed for at smage på undervejs. Der kan eksempelvis være tale om klassiske, lækre cocktails som Espresso Martini, Classic Daiquiri, Manhatten og Cover Club. Næsten alle cocktails kan laves alkoholfri, så hvis I har deltagere med, der ikke drikker, er det bare om at informere I Got Spirit i god tid, så alle kan være med! 

Se meget mere til I Got Spirits cocktailkursus polterabend lige her!

Flere Nyheder