Sådan laver du en lækker banankage

18 marts 2022
Silje Hansen

advertorial

Kage er noget de fleste elsker at spise. Der er som oftest altid en lejlighed til at servere kage. Om det er til eftermiddagskaffen, til en fødselsdag eller, hvis du bare trænger til at forkæle dig selv, din familie eller kollegaer.

Kager kommer i mange forskellige varianter, smage og størrelser. Her kan der være personlige favoritter alt efter, hvad man er til. En banankage er en helt klassisk kage, som falder i de fleste sag. Hvis du derfor vil lave en kage til hele familien eller dine kollegaer, kommer du ikke helt galt afsted med en banankage. 

Du kan vælge at lave en banankage med chokoladestykker, hvis du virkelig gerne vil kræse om den. Det er en kage der er let at gå til og hurtig at lave. Når først kagen kommer i ovnen, så klarer den resten af arbejdet. Her er det naturligvis bare vigtigt at sørge for at bagningen er god.

Banankage

Sæt dit præg på en traditionel banankage

En banankage behøver ikke bare at være en banankage. Du kan vælge at twiste den eller pifte den lidt op ved at sætte dit personlige præg. Det kan du gøre ved at bruge en bestemt topping, som du godt kan lide. Det kan f.eks. være flormelis. Du kan også vælge at bruge nødder, hvis du vil give den svampede kage noget kant. Her kan det være en god ide at bruge hasselnødder.

Der er mange veje at gå, når du laver en banankage. Du kan også vælge at putte lidt appelsinskal på toppen eller smide kokos i banankagen. Det at man får et hint af det hele giver banankagen noget mere personlighed.

Her finder du en nem opskrift på en banankage

Hvis du leder efter en simpel, nem og hurtig opskrift på en banankage, kan vi varmt anbefale dig at besøge dk-kogebogen.dk.

Flere Nyheder