Skab din egen legeplads med gyngestativ i høj kvalitet

24 december 2020
Astrid Pedersen

Sommerperioden er lig med sol, varme, mange lyse timer og masser af frisk luft for børnene. I hvert fald hvis du kan lokke dem til at lege udenfor.

Det kan godt være en kamp at trække de små væk fra deres spil konsoller, tablets og smartphones og ud i det gode vejr, uanset hvor lækkert man selv synes det er. Sociale medier og spil er særligt designet til at fastholde børns og unges opmærksomhed. Og derfor skal der gode incitamenter til for at lokke poderne ud i haven og lege.

Byg haven om til en flot legeplads med de rette lege redskaber

Du bør derfor tænke lidt ud af boksen og overveje hvorledes du kan gøre udelivet mere attraktivt for de små. Er der langt til nærmeste legeplads, og skal man ofte stå i kø for at prøve de mest populær redskaber – for eksempel gynger, vipper og rutsjebaner – kan du med fordel overveje at bygge din helt egen legeplads hjemme i haven.

Der er mange fordele ved at vælge denne model. For det første slipper du for at skulle gå den lange tur ned til den offentlige legeplads og skulle sidde på en bænk og se ungerne lege. Har du bygget legeplads hjemme i haven kan du holde øje med legen fra vinduet eller terrassen, og dermed sysle med andre gøremål mens de små folder sig ud på gyngestativer eller legetårne. Og for det andet slipper du for ærgrelserne ved defekte legeredskaber samt for at stå i kø med dit barn og vente på at de andre børn leger færdig og det bliver jeres tur.

Med eget gyngestativ kan dine børn gynge når de vil – og lige så længe de ønsker.

Hvor kan jeg finde et gyngestativ i høj kvalitet?

Hvis du leder efter inspiration til valg af gyngestativ kan du læse mere på husblog.dk.

Flere Nyheder