Slibning af gulve i København ved stor husholdning

15 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Slibning af gulve i København ved stor husholdning

Èn ting er, når man har et gøre med erhvervssammenhænge, hvor butikker, haller, lagerhaller og lignende har mange kunder og ansatte, der betræder gulvene mange gange – og hårdt – i løbet af en arbejdsdag, hvor der er behov for den “store pakke” af en gulvafslibning hver gang for at komme al slitagen i bund.

Noget andet er så, når man har med en privat bolig at gøre, hvor der måske er en udskiftning af mange forskellige mennesker i løbet af den tid, boligen bruges.

Det kan være ved, at familien forøges ved giftermål, børn, nye tilflyttere eller andet, eller hvis beboerne helt bliver skiftet ud, og der måske kommer kæledyr til, der løber frit rundt på gulvene.
I dette tilfælde kan man aldrig med sikkerhed sige, om man skal have en grov gulvafslibning, en såkaldt letslibning eller ligefrem en gulvafhøvling, før man giver sig i kast med at få slebet gulvet ned.

Hvis der er tale om en privatejet bolig i København, hyrer man måske kun en gulvafsliber ind, når der er behov for det, mener man. Ved udlejede boliger kan der være faste tidspunkter på året ved, hvor en gulvafsliber kigger forbi.

Men også de private i København kan man vælge at hyre en gulvafsliber ind med jævne og faste mellemrum til at slibe gulvet ned for en.

I sidstnævnte tilfælde skal man dog kalkulere med – både med tiden og prisen – at denne kan variere fra gang til gang, og at man således ikke kan aftale en fast pris hver gang og forvente samme resultat.

Dette er også kun til gavn for dig som kunde, da gulvafsliberen vil sørge for, at du altid får det mest tilfredsstillende resultat ud af en gulvafslibning, men denne kan dog variere i styrke og intensitet, hvis der fra gang til gang er forskel på slitage.

Derfor skal gulvafsliberen altid komme ud hver gang forud for selve behandlingsprocessen for at bedømme, hvad der skal ske med gulvet i forhold til selve behandlingen efterfølgende.

Flere Nyheder