Start med dine tekster, når du gerne vil have bedre søgemaskineoptimering

16 februar 2018
Emilie Jacobsen
Start med dine tekster, når du gerne vil have bedre søgemaskineoptimering

Når du skal i gang med at lave seo på din hjemmeside, kan det være svært at vide, hvad du skal gribe og gøre i. For der er så mange forskellige ting, som det er vigtigt, at der er styr på, når du gerne vil have god seo på siden. Det er for eksempel billeder, mobilvenlighed og loadhastighed.

For at starte et sted kan du for eksempel vælge at starte med dine tekster. Ofte kan der være meget at gøre i forhold til at få dem gjort mere seo-venlige, og når du har klaret teksterne, har du allerede taget et kæmpe spring i forhold til at gøre din hjemmeside mere seo venlig. Du kan finde rigtig meget inspiration i firmaet Klikkos guide til bedre seo. 

For eksempel kan du der læse, hvorfor det er bedre at have en lang tekst frem for en kort tekst. Mange vælger korte tekster, fordi de er bange for, at deres kunder ikke vil læse mere. Men hvis det er en god tekst, der giver kunden den information, som de har brug for, vil de netop gerne læse teksten. Det handler derfor om at skrive en tekst, der ikke bare er lang for at være lang, men som også kommer med en masse nyttig viden til dine kunder. 

Flere nyheder