Tjek op på vognen ved campingvognopbevaring

28 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er så dejligt belejligt, når man kan have campingvogn opbevaring af ens campingvogn, når man ikke selv har plads til den andre steder.

Man er glad for at kunne bruge den undervejs i sæsonen og måske også lidt udenfor, men man har simpelthen bare ikke plads til den derhjemme, og man gider trods alt heller ikke være på en helårscampingplads.

Der er blevet tilbudt fra venner og familie, at man kan have campingvognen stående hos dem, og selvom det kunne være en billig løsning, ved man også godt, at de mest tilbyder denne mulighed for at være flinke.

Desuden bor de tilbud lidt for langt væk, hvis man lige skal hente noget i campingvognen eller på anden måde lige tjekke op på, hvordan tilstanden er med den.

Og det skal man sådan set huske at gøre – hele året rundt.

Se altid efter, hvordan din campingvogn har det, hvor end den er!

De fleste danskere kan lide at campere om sommeren, og nogle gør det på en af landets mange campingpladser, men mange rejser også til udlandet.

Derfor kommer der en del slid og skidt på vognen, som man da lige sørger for at fikse, inden man skal have campingvognen til opbevaring for sæsonen.

Men ligesom med en bil så har en campingvogn heller ikke godt af at stå stille så længe, som om det er bidende koldt om efteråret, isnende koldt om vinteren, eller man hellere vil tage til stranden, når det er varmt forår, så bør man løbende tilse, hvordan campingvognen har det.

Det skal ikke forstås, som at den går til, når man ikke bruger den, men alt kræver jo lidt vedligeholdelse, og så kan man jo samtidig gøre den klar til den kommende sæson, så der er mindre arbejde at lave, når sæsonen rent faktisk melder sin ankomst igen.

Flere Nyheder