Vælg selv firmajulegaver er det nye!

22 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Kæmper du hvert år med valget om, hvilken firmajulegave du skal give dine medarbejdere? Det behøver du ikke længere. Med det smarte koncept “vælg selv gaver” kan du lade det være op til den enkelte medarbejder at vælge sin helt egen og personlige julegave. 

Men hvordan fungerer konceptet? Hvor køber du “vælg selv gaver”? Og hvad kan dine medarbejdere vælge imellem?

Hvordan fungerer “vælg selv firmajulegaver”?

Det er faktisk ret simpelt. Først skal du finde en af de online virksomheder, der kører med konceptet. Det gør du f.eks. ved at google “vælg selv firmajulegaver“. Du vil få vist mange resultater og skal vælge en af dem.

De fleste af dem fungerer som en slags online portal, hvor du kan browse de mange forskellige gavemuligheder. Du har derfor først muligheden for at undersøge udvalget og se, om der ser ud til at være nogle gode valg for dine medarbejdere.

Når du har besluttet dig og købt “vælg selv gaven”, vil du typisk få et form for gavekort med kode til dine medarbejdere. Denne kode skal de bruge, når de går online for at vælge deres gave.

Der er almindeligvis nogle intervaller med forskellige gaver på portalerne. Du kan altså vælge forskellige beløb, og der er faktisk noget for enhver prisklasse. 

Hvad kan medarbejderen vælge?

Firmagaveportalerne har rigtig mange forskellige gavevalg. Det er alt fra:

– Interiør, brugskunst og andre ting til hjemmet

– Køkken- og husholdningsudstyr

– Elektronik, spil og sjove gadgets

– Haveredskaber, udendørs leg og sportsudstyr

– Oplevelsesgavekort

– Skønhedsprodukter mm. 

– Slik, chokolade, vin, øl og andre delikatesser

Udvalget er bredt, og dine medarbejdere vil stort set altid kunne finde noget, de kan lide. Det kan du være sikker på. De vil helt sikkert også sætte pris på denne gave. I stedet for, at de får den sædvanlige julegave eller noget nyt, de ikke bryder sig om. 

Vælg selv firmajulegaven er det perfekte valg!

Flere Nyheder